Actualitat

Vés enrere

Conveni de col·laboració amb la Cambra de la Propietat Urbana

imatge de la signatura del conveni

Dilluns, dia 4 d’abril de 2022, es va signar un conveni de col·laboració amb la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona, amb la finalitat d’impulsar i gestionar les ajudes de la Unió Europea dels Fons Next Generation per rehabilitar i millorar l’eficiència energètica dels edificis residencials.

Amb aquesta col·laboració la Cambra facilitarà a tots els socis que ho sol·licitin, mitjançant els serveis tècnics del COAATT, l’assistència i l’assessorament necessari per accedir a les subvencions i els ajuts públics.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.