Actualitat

Vés enrere

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS A LA REHABILITACIÓ D´HABITATGES 2014

 

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS A LA REHABILITACIÓ D'HABITATGES 2014

 

El passat dia 1 de setembre es va obrir la convocatòria de subvencions a la rehabilitació d’habitatges 2014. Les subvencions estan destinades al finançament de les obres de rehabilitació, millora de la qualitat i sostenibilitat, i realització d’ajustos raonables en matèria d’accessibilitat. 

Les subvencions van dirigides a les comunitats de propietaris o propietaris únics d’ edificis d’habitatges, i el termini de presentació de la primera convocatòria va de l’1 de setembre al 15 d’ octubre, ambdós inclosos.

A aquesta primera convocatòria serà sense concurrència competitiva, i podran optar solsamènt les obres no iniciades per millorar l’accessibilitat, i la reparació de deficiències definides a la ITE com a greus.

Per poder accedir a la convocatòria és imprescindible disposar de l’informe d’avaluació de l’ edifici que ha de contenir els següents documents: l’informe d’ inspecció tècnica de l’ edifici ITE, el certificat d’ eficiència energètica de l’edifici existent, diligenciat per l’ ICAEN, l’informe de les condicions d’accessibilitat.

ACCEDIR A LA SOL·LICITUT

 

ACCEDIR A LA RESOLUCIÓ COMPLETA

 

Donat l’ajustat dels terminis de la convocatòria, si es vol optar a accedir a les subvencions, ÉS MOLT IMPORTANT completar la documentació de l’avaluació de l’edifici el més aviat possible.

 

LA NOTÍCIA ALS MITJANS:

Tarragona Radio

Notícies Tarragona

Circ de Tarragona

Tarragona21

Tot Tarragona

Diari de Tarragona

Més Tarragona

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.