Actualitat

Vés enrere

CORREU ELECTRÒNIC AMB UNA CONTRASENYA MOLT SEGURA

 

 

Us informem que últimament els hackers han aconseguit la contrasenya d’alguns correus electrònics dels nostres col·legiats. El motiu d’aquest fet és degut a que tenien una contrasenya molt feble.

Us recordem que és molt important que tingueu una contrasenya molt segura en el correu electrònic. En el cas que la contrasenya del vostre correu electrònic sigui molt feble, us demanem que la canvieu, sigui un compte “apatgn”, com qualsevol compte “gmail”, “hotmail”, “tinet”, etc..., ja que podeu estar en risc de que els hackers us puguin accedir al vostre correu electrònic.

Malgrat ser conscients d’això, actualment són molt pocs els usuaris que dediquen una mica de temps i esforç a crear contrasenyes segures. Segons els últims estudis, “1234“, “password” , “querty” o el propi nom d’usuari, són les contrasenyes més utilitzades. Sens dubte, un gran error que facilita el treball als hackers.

 

Us donem una sèrie de consells per tenir una contrasenya molt segura:

Què ha de tenir una contrasenya per ser segura?

 

  • 8 caràcters com a mínim
  • Nombres
  • Lletres
  • Majúscules i minúscules
  • Símbols (no és obligatori)

 

Recomanacions:

 

  • Excloure noms o dates relacionades amb l’usuari (data o lloc de naixement, nom de la parella o mascota, etc), que qualsevol atacant podria conèixer després d’investigar informació de nosaltres a la xarxa.
  • Evitar referències directes al nom de la nostra empresa.
  • No seguir patrons com qwerty, 1234, qwerty1, etc, o “llenguatge hacker” com “s3rg1″ de Sergi.
  • No utilitzar la mateixa contrasenya per a diferents accessos, ja que en el cas de robatori, facilitaríem l’entrada a més d’un lloc. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.