Actualitat

Vés enrere

COVID-19: Preguntes i respostes

imatge decorativa

El CGATE ha creat en el seu web un apartat de preguntes freqüents en el sector davant el COVID-19.

Les respostes publicades pel CGATE pretenen servir d’ajuda als agents que intervenen en el sector de l’edificació, en especial als i les professionals de l’Arquitectura Tècnica, davant la incertesa que està generant la situació excepcional provocada per la propagació del COVID-19. 

Es tracta d’una sèrie de criteris orientatius que en cap cas substitueixen a la normativa i directrius dictades per les Autoritats Competents.

Aquesta informació serà permanentment actualitzada en funció de les disposicions legals i directrius de les Autoritats Públiques i s’anirà completant amb les consultes d'interès general que es rebin a través dels Col·legis.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.