Actualitat

Vés enrere

CTE. DOCUMENTS BÀSICS AMB COMENTARIS I DOCUMENTS DE SUPORT

 

 

CTE. DOCUMENTS BÀSICS AMB COMENTARIS I DOCUMENTS DE SUPORT

 

La Secretaria d’Estat d‘Habitatge i Actuacions Urbanes, posa a la disposició de tècnics i prescriptors documents comentats i documents de suport relacionats amb el CTE.

Aquest documents, tot i no ser obligatoris, conformen, junt amb el text articulat del Codi, el marc regulador aplicable.

Aquests nous documents de suport s'uneixen a les recopilacions de consultes relacionades amb els Documents Bàsics SI i SUA, així com la guia d'aplicació del Document Bàsic HR.

A partir d'aquest moment aniran apareixent de forma regular documents amb comentaris i documents de suport per a tots els requisits.

A la secció de documents de la web del Codi Tècnic (www.codigotecnico.org) ja es poden descarregar el documents següents:

DB SI con comentarios del Ministerio de Fomento

DB SUA con comentarios del Ministerio de Fomento

DB HR con comentarios del Ministerio de Fomento

També els documents de suport:

DA DB-SI / 1 - Justificación de la puesta en obra de productos de construcción en cuanto a sus características de comportamiento ante el fuego 
 
DA DB-SI / 2 - Normas de ensayo y clasificación de las puertas resistentes al fuego y sus herrajes y mecanismos de apertura 
 
DA DB-SI / 3 - Mantenimiento de puertas peatonales con funciones de protección contra incendios reguladas por el DB SI
DA DB-SUA / 1 - Clasificación de los vidrios según sus prestaciones frente a impacto y su forma de rotura según la norma UNE-EN 12600:2003
DA DB-SUA / 2 - Criterios para la utilización de elementos y dispositivos mecánicos 
 

 

Tota la documentació:

Recordeu que al web del COAATT, www.apatgn.org, dins l’espai Serveis al Col·legiat » CDoc - Biblioteca, es recopilen un ampli ventall de recursos en linia sobre legislació i normativa, i on podreu trobar també accés als documents comentats i documents de suport, relacionats amb el CTE

Més informació:

Gabinet tècnic

Tel. 977 212 799 Ext. 3
C.e.:
gabtec@apatgn.org

Centre de documentació. Biblioteca COAATT

Tel. 977 212 799 (ext.5)
C.e.:
biblioteca@apatgn.org

 

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.