Actualitat

Vés enrere

Curs de Rehabilitació al COAATT

imatge decorativa

L’ oferta formativa del COAATT es  determina a partir de propostes de col·legiats i de l’ anàlisi de la quantitat i qualitat de les intervencions que ens arriben.
 
Des del Gabinet Tècnic es vetlla per la qualitat dels projectes, i sovint es consulta a les administracions que els recullen i en donen permís, per poder orientar sobre com i què és el que farà que les nostres feines puguin portar-se a terme de manera àgil i amb garantía.
 
El curs “La Rehabilitació del Patrimoni” és una d’aquelles propostes que ens satisfà poder oferir als nostres tècnics ja que, a part de ser un dels camps més motivadors i enriquidors per a la nostra professió, pot trencar alguns mites sobre la dificultat que suposa treballar en edificis de caràcter històric i patrimonial. 
 
Aquest curs s’ha preparat juntament amb dues entitats amb les quals podem compartir part d’aquestes feines i col·laborar per a uns resultats òptims. L’ Institut d’ Arqueologia Clàssica (ICAC) i l’Escola d’Arquitectura de la URV coneixeran quin és el  paper fonamental de l’aparellador en aquest tipus d’intervencions, i com els coneixements tècnics i l’expertesa d’aquest perfil pot ser imprescindible per intervenir en edificis d’aquesta magnitud. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.