Actualitat

Vés enrere

Declaració institucional contra la invasió d´ Ucraïna

imatge decorativa

El Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) s’adhereix a la declaració institucional que realitza el Consejo General de la Arquitectura Técnica (CGATE), condemnant la invasió militar d’Ucraïna per part del Govern de Rússia i mostra la seva solidaritat amb el poble ucraïnès, i DECLARA:

- La condemna enèrgica a la invasió militar d’ Ucraïna per part del Govern de Rússia, rebutjant qualsevol acció que atempti contra la salut, llibertat, dignitat, integritat i salvaguarda de la població.

- Reclamar la fi de l’atac militar a Ucraïna, així com el cessament immediat de la violència en totes les seves manifestacions.

- Mostrar la seva total solidaritat amb les  víctimes d’aquest conflicte, inclosos els milers de persones refugiades que s’han vist en la necessitat de fugir de les seves llars com a conseqüència del mateix.

- Demandar l’escrupolós respecte del dret internacional, marc jurídic establert per a evitar els fatídics errors comesos en el passat, com únic camí per a mantenir la convivència pacífica entre Estats sobirans.

- Com a representant provincial d’una professió que te com a principal missió procurar les millors condicions d’habitabilitat per a les persones, declara el seu compromís de col·laborar en tot el que sigui possible amb la reconstrucció d’ Ucraïna, tan aviat es recuperi la pau en el país.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.