Actualitat

Vés enrere

DEPARTAMENT DE VISATS

 

 

A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE ÚNICAMENT ES VISARÀ LA DOCUMENTACIÓ I CÒPIES QUE EL COL·LEGIAT APORTI EN EL MOMENT DEL VISAT. NO S’ENTREGARAN ETIQUETES DE VISAT

 

A partir del 15 de setembre de 2013, i per a atendre als requeriments cursats al COAATT per diferents Administracions Públiques sobre l’ús irregular de l'etiqueta de visat, no s’entregaran etiquetes sense la presentació de la documentació corresponent.

En la modalitat de visat presencial, únicament es visarà la documentació i còpies que el col·legiat aporti en el moment del visat, i en cap cas s’entregaran etiquetes fora de les necessàries a la documentació entregada al visat.

Recordeu que el COAATT conservarà una còpia de tota la documentació visada per a la seva custòdia.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.