Actualitat

Vés enrere

Diada de Reis Fundació COAATT

imatge Diada de Reis

Dissabte, dia 6 de gener, els Reis d’Orient  van visitar, un any més, la Llar Natalis, La Muntanyeta Tarragona i la seu del COAATT, gràcies a la Fundació COAATT.

Enguany, els Reis Mags van repartir regals a gairebé 120 nens i nenes.

Puntuals a la tradició i per dinovè any, els Reis d’Orient de la Fundació COAATT van viatjar el dissabte, dia 6 de gener de 2024, fins a la seu de La Muntanyeta per saludar als usuaris i usuàries de l’Associació de Paràlisi Cerebral un per un. Enguany, els Reis van lliurar a tots ells un regal especial, una ràdio. A l’associació, com és habitual, hi havia familiars dels usuaris i també els monitors de l’associació.

Els Reis d’Orient de la Fundació COAATT també van visitar la seu de la Llar Natalis de Tarragona, que coordina l’Arquebisbat de Tarragona i que acull mares gestants que, per la seva situació social o familiar, puguin patir exclusió social, posant, així, en risc la continuïtat de la gestació. A totes elles, se’ls va regalar un necesser amb productes d’higiene personal i joguines per als infants.

Per acabar la jornada festiva del 6 de gener, els Reis d’Orient van fer la tradicional entrega de regals a tots els fills i filles i/o nets i netes dels col·legiats i col·legiades del COAATT d’edats compreses entre els 0 i els 10 anys (ambdues incloses), que es van aplegar a les dependències de la seu col·legial per participar d’aquesta tradició que es celebra al COAATT des de fa ja 32 anys.

Des del COAATT us agraïm la vostra participació a la Diada de Reis i esperem que puguem celebrar moltes més tots junts. Moltes gràcies per compartir el dia de Reis amb nosaltres!!

 

 

LA NOTÍCIA ALS MITJANS:

- Diari de Tarragona (08/01/2024)

- Diari Més (08/01/2024)

- infoCamp de Tarragona (06/01/2024)


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.