Actualitat

Vés enrere

EL COAATT PRESENTA AL·LEGACIONS A LES ORDENANCES MUNICIPALS DE TARRAGONA

 

EL COAATT PRESENTA AL·LEGACIONS A LES ORDENANCES MUNICIPALS DE TARRAGONA

La decisió s’ha pres després d’analitzar els informes annexes a l’ordenança esmentada i al considerar que aquesta perjudica als interessos dels col·legiats que tenen el seu domicili fiscal a la mateixa adreça que el seu domicili particular, ja que se’ls cobra un import superior al que s’ha establert.

Cal tenir en compte que el canvi de domicili és fruit de la crisi actual que ha portat a molts tècnics a traslladar el seu despatx fins el seu domicili. Des del COAATT es considera que aquest import que es pretén cobrar no s’ajusta al que hauria de ser real i s’espera que les al·legacions presentades es tinguin en compte i el greuge es solucioni.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.