Actualitat

Vés enrere

El COAAT de Zaragoza se suma al portal web "obresambgarantia"

El Sr. Quetcuti, President del COAATT, i el Sr. Martos, President del COATZ, signant l’acord del portal web

El passat 22 de juliol, el Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) va signar un contracte de col·laboració amb el Colegio Oficial de Aparejadores y Arquitectos Técnicos de Zaragoza (COATTZ), amb el qual l’entitat de la capital aragonesa s’adhereix a l’explotació del portal web www.obrascongarantia.com a la província de Saragossa amb els mateixos termes i condicions que el COAATT ho està fent a Tarragona des de 2015, any de la creació i posada en marxa del portal.

L’acord ha arribat després d’un intens període d’ajust i adaptació dels termes de la col·laboració entre els dos col·legis professionals pel funcionament del portal web a Saragossa, i que va culminar amb la rúbrica del contracte a les instal·lacions del COAATT a Tarragona per part dels dos presidents, Adolf Quetcuti Carceller del Col·legi de Tarragona i Víctor Martos Pérez del Col·legi de Zaragoza. Durant aquest període de treball conjunt ha destacat “la total predisposició que les dues entitats han tingut per entendre que si es fan coses junts, es creen sinergies que sempre són guanyadores per a tothom, en aquest cas per als usuaris finals del portal web i per als nostres respectius col·legiats”, apuntava el president del COAATT.

 

La posada en funcionament del portal web obrascongarantia.com a Saragossa està prevista que sigui a finals d’aquest any 2019 i, com ja passa a Tarragona, des d’aleshores els usuaris de la província de Saragossa podran demanar via online pressupostos per a tot tipus de serveis d’obres i reformes als professionals col·legiats. El sistema retorna automàticament tres pressupostos del servei sol·licitat, amb la garantia i seguretat professional dels tres arquitectes tècnics que primer han optat a aquest treball. Com diu Quetcuti, “obresambgarantia ha esdevingut una eina àgil i transparent que tant mostra el nostre compromís professional i de servei als nostres conciutadans, per la garantia que els oferim en tot allò relacionat amb el seu projecte constructiu –sigui més petit o més gran-, com també ho fa vers els nostres col·legiats oferint-los projectes i feina”.

El portal web obrascongarantia.com ha estat molt ben valorat pel Col·legi professional de Saragossa, tant per les xifres aconseguides a Tarragona durant aquests anys, unes 1.500 peticions dels usuaris i més de 3.000 pressuposts gestionats, com per altres aspectes qualitatius, els col·legiats han passat d’oferir unes onze tipologies de treballs a més de 20. La intenció del portal web i del COAATT és seguir desenvolupant i millorant la plataforma online i ja compten amb altres col·legis professionals d’Espanya interessats a participar-hi com ho ha fet el de Saragossa. En aquest sentit, Quetcuti manifestava que “naturalment és un orgull com a President del COAATT i com a tarragoní que una iniciativa que hem treballat des d’aquí, i a la que tots hi hem posat molt esforç i dedicació, es vegin ara recompensats per un reconeixement d’altres col·legues a nivell de tota Espanya i per la seva voluntat i interès de participar en aquest projecte”.

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.