Actualitat

Vés enrere

El registre ITEC de materials, reconegut i inscrit en el Registre General del CTE

El registre ITEC de materials, reconegut i inscrit en el Registre General del CTE

 

La resolució de 8 de setembre de 2011 de la Direcció General d'Arquitectura i Política d'Habitatge del Ministeri de Foment, acorda reconèixer i inscriure en el Registre General del CTE. Secció 1ª. Documents reconeguts del CTE, el Registre ITEC de Materials RM-CTE

El Registre de Materials RM-CTE és una base de dades de productes, equips i sistemes en l'àmbit de la construcció que conté la informació dels valors de les seves característiques tècniques.

El RM-CTE, és un registre públic i d'inscripció voluntària per part de les empreses, en el qual es recullen els valors de les prestacions tècniques necessàries, en fase de projecte i en fase d'execució, per a la recepció i execució d'obra de productes equips i sistemes, tal com s'estableix en l'article 6.1.a, de la Part I del Codi Tècnic de l'Edificació (CTE).

El registre és d'accés i consulta lliures a la web del ITeC.

RM-CTE
Registre General del CTE

 

Més informació:

Gabinet tècnic

Tel. 977 212 799 Ext. 3

C.e.: gabtec@apatgn.org

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.