Actualitat

Vés enrere

El visat digital fàcil

Imatge decorativa

Dades obligatòries i que habitualment no s’incorporen

En el cas d’obres de reforma, obra nova o ampliació, és imprescindible incorporar a la intervenció la superfície d’actuació i el PEM. Aquesta informació ha d’aparèixer a la nota d’encàrrec i, si és el cas, a l’assumeix de les obres.

A la plataforma de serveis telemàtics, la superfície s’incorporarà sempre a l’apartat “estadística” de la intervenció. Els camps disponibles són: superfície d’habitatge, garatge o altres. 

En el cas de treballs d’urbanització, la superfície d’actuació s’incorporarà al camp “superfície altres”, i també al camp “superfície d’urbanització”.

Als treballs d’enderroc s’indicarà la superfície d’enderroc. El volum en aquest cas també és imprescindible i s’indicarà al camp “volum”.
 

Enviament de la documentació

Quan la intervenció es refereixi a informes de transmissió, certificat d’eficiència més certificat d’habitabilitat, o obres que afectin exclusivament a les façanes d’edificis, és imprescindible indicar-ho a la casella corresponent per a una valoració correcta.

En el cas d’obres d’urbanització cal especificar el seu abast - moviment de terres, paviments, xarxa de sanejament, etc- per aplicar adequadament el descompte corresponent.

 

Sobre la documentació enviada

En el cas del visat digital, la signatura manuscrita no te cap sentit i no és vàlida. Tota la documentació enviada ha d’estar signada digitalment pel col·legiat. El document, un cop signat, no es pot editar. En el cas de fer-ho, la signatura queda invalidada i el visat o registre del document es desestimarà. En el cas de fer-ho, el document s’haurà de tornar a signar digitalment.

També es desestimarà el visat o registre del documents, quan la signatura digital presenti algun error o mal funcionament que no permeti la seva validació.

Els documents en format digital es signaran una única vegada. Quan aquesta documentació s’utilitzi en format paper, aquests s’hauran de signar de forma manuscrita i als llocs pertinents.

Per tal de permetre la seva validació o consulta des de les diferents Administracions, els projectes, les memòries valorades, els estudis de seguretat, els informes o qualsevol altra documentació que conformi una unitat documental, s’ha d’enviar en un únic arxiu PDF.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.