Actualitat

Vés enrere

Eleccions COAATT 2023. Proclamació de candidatures

imatge decorativa

La Junta Electoral, en reunió realitzada en data 16 de maig de 2023, va examinar la documentació aportada per les dues candidatures presentades, encapçalades pels col·legiats Sr. Francesc Xavier Llorens Gual i pel Sr. Adolf Quetcuti Carceller, respectivament, que concorreran a les eleccions col·legials que se celebraran el 13 de juny de 2023. Atès que compleixen les condicions reglamentàries previstes i no observant cap impediment legal que les invalidi, va acordar per unanimitat proclamar com a vàlides les candidatures que a continuació es detallen, amb efectes a comptar des del dia 19 de maig de 2023.

 

 

 

En els propers dies, els col·legiats/des inscrits al cens electoral rebreu dos enviaments amb la corresponent propaganda electoral.

Per al seguiment de les Eleccions COAATT 2023, podeu consultar l' espai web específic creat al web col·legial.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.