Actualitat

Vés enrere

Es celebra la reunió de tècnics del CGATE a l´entorn del Construmat

IMATGE DECORATIVA

El 25 de maig de 2023 es va celebrar la reunió de tècnics del Consejo General de la Arquitectura Tècnica (CGATE).  Aprofitant la Fira Construmat es van convocar els col·legis per portar a terme aquesta  reunió que  es celebra de forma periòdica, dos cops a l’any. Es convoquen tots els Gabinets Tècnics per posar en comú els avenços, activitats, documents, aplicatius que han anat fent els diferents col·legis, i s’aborda amb profunditat el tema que es considera importat per l’impúls de l’activitat del sector.

Dijous es va parlar, sobretot, de circularitat. La sessió va anar orientada a presentar opcions de processos industrialitzats que ajuden a justificar la circularitat del materials, a fi i efecte de donar un segon ús dels materials emprats a l’obra en previsió de la deconstrucció de l’edifici. Les línees normatives europees van totes encaminades a la reducció dels residus i la justificació  de la circularitat dels materials, per poder reduir les emissions i fer una construcció més sostenible, en una previsió de 5-10 anys, i els arquitectes tècnics hem de ser qui assessorin, i acompanyin a promotors i constructors en  tot el procés.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.