Actualitat

Vés enrere

Es reprenen les reformes a l´interior dels edificis

imatge decorativa

Amb la publicació al BOE del dia 3 de Maig de 2020, de la Orden SND/385/2020, de 2 de maig, a partir de dilluns, dia 4 de maig de 2020, es podran reprendre les reformes  a l’ interior dels edificis.
 
Es destaca el següent:

L' anterior Orden SND/340/2020, de 12 d’abril, suspenia les obres a realitzar en edificis existents  amb algunes excepcions. Ara amb la nova publicació de la Orden SND/385/2020, de 2 de mayo, por la que se modifica la Orden SND/340/2020, de 12 de abril, por la que se suspenden determinadas actividades relacionadas con obras de intervención en edificios existentes en las que exista riesgo de contagio por el COVID-19 para personas no relacionadas con dicha actividad, es permetran les obres quan:

  • No es produeixin interferències amb persones  no relacionades amb l’activitat de les obres.
  • Es realitzin treballs en locals o habitatges  als que no tinguin accés els residents  en el transcurs de les obres.

Per això caldrà assegurar: 

1. Que la circulació de treballadors i materials per zones comunes no  sectoritzades, estiguin limitades a que durant la jornada laboral no hi hagi contacte amb els veïns de l’edifici.

2. Que els accessos i sortides dels locals afectats per les obres es realitzin a l’inici i al final de la jornada laboral.

3. Que els treballadors adoptin les mesures de prevenció i higiene enfront al COVID-19 indicades per les autoritats sanitàries.

Cal destacar  a més que, es permetrà  l’accés a zones no sectoritzades de l’ edifici per a la realització  d’operacions puntuals de connexió  a les xarxes de serveis de l’edifici, necessàries per la realització de les obres.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.