Actualitat

Vés enrere

EXPOSICIÓ 'PINTURES' DE RAFAEL ROMERO

 

 

 

A partir de dijous, dia 20 de juliol de 2017, si passeu pel COAATT podreu veure l'exposició 'Pintures' de Rafael Romero.

El pintor badaloní Rafael Romero és el protagonista de l’exposició que omple les parets del COAATT. L’artista arriba per mostrar al públic la seva part més intima de la memòria, les nostàlgies i fa un viatge al record, aquell que, diu ell, ens permet a tots i també a ell arribar a la maduresa vital.

L’exposició ve de la mà del Taller d’Art Cinta Dalmau i ens permetrà conèixer a fons a un artista que va iniciar-se en l’art fa més de tres dècades. Fins avui, Rafael Romero ha realitzat mig centenar d’exposicions individuals i més d’un centenar de col·lectives a institucions públiques i privades nacionals i internacionals. També ha participat a fires internacionals d’Art contemporani i ha estat guardonat una vintena d’ocasions a diferents premis nacionals d’arts plàstiques.

Amb aquesta sèrie de pintures de l’ànima, Rafael Romero s’endinsa novament i plàsticament en aquesta reincident necessitat de superació del dol que li produeix la temporalitat i la finitud de les coses, dol, també s’ha de dir, pal·liat quan és conscient de viure intensament el present, l’únic espai temporal que té certesa. 

 

Col·labora: 

 

 
 
Més informació: Comunicació i Publicacions del COAATT · publicacions@apatgn.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.