Actualitat

Vés enrere

Formació 2021

imatge decorativa

Encetem un nou any i amb el 2021 arriben els cursos que el COAATT ha preparat per millorar les teves sortides professionals. 
La situació actual no ens permet garantir els cursos presencials, però també ens ha ensenyat moltes coses entre les quals, a donar valor al cursos emesos per videoconferència. 

Des del COAATT estem treballant amb el programa per poder arribar a tothom malgrat les circumstàncies, i us anirem oferint cursos de forma periòdica que concretarem i publicarem seguint les condicions del moment.

CURS "ON LINE" DE FORMACIÓ PER A TÈCNICS COMPETENTS EN LA ELABORACIÓ DE PLANS D'AUTOPROTECCIÓ. "NIVELL SUPERIOR"

La 10a edició del curs superior de PAU començarà el proper 21 de gener de 2021, per donar seguiment als alumnes que han realitzat el curs bàsic i acollir als que ja tenen la formació bàsica per assolir l’acreditació complerta. És un curs que es realitzar 100% online.

INSTAL·LACIÓ DE PUNTS DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS EN APARCAMENTS COMUNITARIS

Amb l’arribada dels vehicles elèctrics se’ns planteja la problemàtica de la recàrrega, sobretot quan aparquem el vehicle en una zona comunitària, on no tenim accés a un comptador de llum per poder gestionar les connexions. El dimarts 2 de febrer de 2021, podrem resoldre aquest dubte en la jornada que s’ofereix al COAATT, i que també podreu seguir per videoconferència.

AEROTÈRMIA. CONTROL D’EXECUCIÓ EN INSTAL·LACIONS D’AEROTÈRMIA – TERRA RADIANT I FANCOILS

Les noves fonts energètiques també ens generen dubtes a l'hora de fer el control d’execució de les instal·lacions. En la jornada que s’ofereix al COAATT el dimecres 3 de febrer de 2021, resoldrem els dubtes que pugueu tenir sobre aquesta nova energia.


A partir de meitat de febrer us oferirem un Curs de Control d’Execució d’Instal·lacions, en general, que ens donarà les pautes per conèixer els aspectes a controlar de les instal·lacions de ACS, IFF, elèctriques i telecomunicacions. En breu tindreu aquesta informació penjada a la nostra web.

Recordeu que, des de la web del COAATT, també podeu accedir a la formació per videoconferència que proposen altres col·legis professionals d’arquitectes tècnics.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.