Actualitat

Vés enrere

Resultats formació extraordinària durant el confinament

imatge decorativa

Des del passat 13 de març de 2020, que vam entrar en fase de confinament pel Coronavirus, els Col·legis d’Arquitectes Tècnics del territori espanyol que formem part de la plataforma de formació compartida, a data d’avui 49 col·legis, vam acordar un programa de formació extraordinari i gratuït per als col·legiats.

S’han realitzat un total de 62 activitats formatives, organitzades entre 21 col·legis professionals i per a tot al col·lectiu. El COAATT ha organitzat 6 jornades formatives, entre cursos emesos per videoconfèrencia i cursos “on line” a través de la plataforma Moodle.

Les temàtiques de les diferents xerrades han estat de gran interès per al col·lectiu i tots els cursos han superat els 300 inscrits, arribant en algun cas a fins als 1.000 inscrits. La gran majoria de cursos s’han fet per videoconferència i s’han programat en quatre franges horàries, dues al matí i dues a la tarda.

La gran acollida d’aquesta iniciativa ha estat reconeguda en el resultat de les enquestes que han mostrat majoritàriament un alt grau de satisfacció, amb unes valoracions que estan per damunt del 8 sobre 10.

De cara a les properes setmanes es reiniciarà el ritme normal de la formació. Així mateix, i a mesura que les autoritats indiquin com es pot actuar, treballarem per donar sortida als cursos que s’estaven portant a terme al COAATT i que no ha estat possible seguir, impartint-los per videoconferència, com ara el “Curs d’Expert en BIM” i el de “Preparació per a Oposicions”.

Pel que fa al “Curs de Tècnic en Prevenció d’Incendis”, que estava en funcionament també al inici del confinament, s’ha pogut concloure exitosament durant aquests dies, seguint les classes, treballs i defensa dels mateixos per videoconferència. 

Es vol agrair la bona predisposició de professors i alumnes, tant en el cas dels cursos que s’ha modificat el seu sistema d’ impartició, com els que s’ha fet un parèntesi a l’espera de poder-los reprendre el més aviat possible. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.