Actualitat

Vés enrere

Formació gratuïta pels col·legiats durant el Covid-19

imatge decorativa

El COAATT està recollint recursos formatius gratuïts per posar a l’abast dels col·legiats, per tal de fer-ne ús mentre duri el confinament decretat degut a la crisi sanitària del COVID-19.

La "crisi del coronavirus" està posant a proba a la nostra societat en un bon nombre d’escenaris i la construcció no està sent aliena a aquest context d’alarma nacional. Els coordinadors de seguretat i salut es troben davant una situació de la que no hi ha precedents i, per tant, sense pautes establertes sobre com han de posicionar-se i quines mesures s’han d’adoptar.

Podeu trobar els enllaços dels cursos externs publicats a l’apartat  “Altres Cursos” del web del COAATT, que s’aniran actualitzat a mesura que obtinguem nous recursos.

Per altra banda, en els propers dies anireu rebent oferta de cursos i jornades telemàtiques que organitzem nosaltres mateixos o altres col·legis, i que podreu seguir per videoconferència. No perdeu l'oportunitat de posar-vos al dia!!.

Al següents enllaços teniu tota la informació referent als propers cursos:


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.