Actualitat

Vés enrere

Formació tercer trimestre 2020-2021

imatge decorativa

Iniciem el trimestre i estrenem calendari de formació, amb noves propostes que poden encaixar amb les teves necessitats.

El COAATT en col·laboració amb la URV ha preparat una sèrie de cursos que s’impartiran al llarg del trimestre. En primer lloc, un curs d’introducció a la "Fotogrametria", tècnica que a partir de fotografies aèries i amb el suport d’un software específic ens permet fer un model tridimensional d’un edifici, i que al introduir-li unes mesures conegudes en podem extreure amidaments, i fins i tot alçats i volums que ens ajudaran en la redacció dels nostres projectes. Un recurs a conèixer.

Per altra banda, el curs de "Pedra Seca" ens endinsarà en el coneixement d’aquesta tradicional tecnologia constructiva bastant estesa en el nostre entorn.

La tercera proposta que es durà a terme en el transcurs del trimestre es una formació sobre "Patologies derivades de la contaminació", que ens ajudarà a interpretar aquestes lesions tan esteses per poder-ne fer un millor anàlisi en els nostres projectes. 

ITeC, serà un dels altres col·laboradors en la formació del tercer trimestre, i us oferirem un ventall de cursos per conèixer millor el software del TCQ, de pressupostos, planificació i certificació, que inclourà un mes de llicència i un 20% de descompte per l’adquisició del programa.

Iniciem per altra banda una nova formació en PAU’s (Plans d’Autoprotecció) estrenant aquesta vegada el curs 100% online, amb vídeos i documentació específica que ajudaran als alumnes a fer el curs al seu ritme, traient-ne el màxim profit. 

Altres formacions com xerrades informatives de ITE’s i Cèdules per part dels tècnics de l’administració territorial, o jornades enfocades a l’àmbit de la rehabilitació s’aniran publicant al llarg del trimestre.

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.