Actualitat

Vés enrere

Fòrum Internacional en Investigació en Immobles Plurifamiliars

imatge decorativa

Entre els dies 15 i 17 de maig tindrà lloc per primer cop a Europa, el Fòrum Internacional en Investigació en Immobles Plurifamiliars (IFMOP) que compta amb el suport del CGATE i el COAATT.

Aquest Fòrum reuneix investigadors de tot el món per posar en comú treballs sobre propietats múltiples, incloent-hi propietat horitzontal, propietats d'estrats, desenvolupaments d'interès comú, cooperatives d'habitatge i associacions de propietaris.

Organitzat pel City Futures Research Centre (UNSW, Austràlia) i la Càtedra UNESCO d'Habitatge URV, aquesta edició del Fòrum inclou dos dies de reunions a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona, Espanya) i una eixida de camp.

Es tracta de la 7a edició de l' IFMOP, després de les reeixides edicions de Sud-àfrica, Austràlia i Canadà i comptarà amb 36 ponents d'11 països i dels cinc continents.

Per inscriure's al Congrés IFMOP2024, es pot fer sota dues modalitats:

1. Congrés íntegre (inclou totes les sessions, sopar, recepció, viatge de camp, etc.). Els col·legiats i col·legiades COAATT disposeu d’un codi de descompte que s’ha d’ introduir al moment de fer el registre: IFMOPCOMP3

2. Només per a professionals, assistir només a les sessions de la tarda (té un cost de 24 euros) amb traducció de l'anglès. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.