Actualitat

Vés enrere

Gratuïtat en la consulta de les normes UNE. Descompte en la seva compra

Imatge decorativa
 
A partir del juny de 2023 es podrà consultar de manera gratuïta, i també accedir a la compra de normes UNE amb un descompte del 20%, mitjançant la pàgina Acceso Descuentos AENOR  
 
Podreu consultar de manera gratuïta una col·lecció de més de 2.000 normes UNE recollides als reglaments més significatius del sector de l’edificació.
 
 
 
Reglaments disponibles:
 
1. Reglamento electrotécnico para baja tensión (REBT)
2. Código técnico de la edificación (CTE)
3. Instalaciones térmicas en edificios (RITE)
4. Distribución y utilización de combustibles gaseosos
5. Reacción y resistencia al fuego de materiales de construcción
6. Eficiencia energética en instalaciones de alumbrado exterior
7. Real Decreto 1513/2005 evaluación y gestión del ruido ambiental
8. Real Decreto 286/2006 sobre la protección de la salud y la seguridad de los trabajadores contra los riesgos relacionados con la exposición al ruido
9. Real Decreto 1367/2007, zonificación acústica, objetivos de calidad y emisiones acústicas
10. Reglamento de productos de construcción
 
 
L’accés es realitza mitjançant el número nacional del col·legiat i el seu DNI, Consultar normes UNE
 
 
 
 
 
Arrel d’aquest conveni subscrit pel CGTE i AENOR sobre la consulta de les normes, el Col·legi ha modificat les condicions de compra de normes UNE aprovades l’any 2010. La compra es farà directament a través de la seva plataforma. Mantenim l’acord amb les més de 150 normes que el Col·legi disposi en la seva BBDD.
 
Més informació gabtec@apatgn.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.