Actualitat

Vés enrere

GUIA REHABILITACIO ENERGETICA

 

 

Guia Sistemes d'Aïllament Tèrmic Exterior (SATE) per a la Rehabilitació de l'Envoltant Tèrmica dels Edificis

 

 

Aquesta guia, redactada per l'Associació Nacional de Fabricants de Materials Aïllants (ANDIMAT) per al IDAE, pretén promocionar l'eficiència en l'ús final de l'energia en els edificis. Constituïx la número 7 de la sèrie “Guies Tècniques per a la Rehabilitació de l'Envoltant Tèrmica dels Edificis”.

S'entén com sistema SATE un sistema compost d'aïllament per l’exterior (SATE-ETICS) que es subministra com conjunt (kit) i s'utilitza per a l’aïllament tèrmic d'edificis.

 

Consulteu la guia SATE

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.