Actualitat

Vés enrere

Habitatges amables per a gent madura que es sent jove

imatge Casa Mirador del Valle

Els temps han canviat veloçment aquests darrers anys. Es tracta d’un canvi d’hàbits, de formes de pensar, maneres de viure i la forma d’envellir en totes les seves vessants. Perquè a aquesta edat en que un ha de pensar quin paisatge voldrà veure en el seu dia a dia de maduresa, tendeix a imaginar-ho bonic, útil i còmode.

L’edat madura és aquella en la que encara s’ és jove i aquest factor, l’han tingut en compte els nostres convidats en aquesta entrevista. L’ Estudi Romero Vallejo, liderat des de Toledo per Sara Romero i Mariano Vallejo, es dedica especialment a crear projectes de cohousing per a sèniors. Saben que aquesta part de la població, que a Espanya és cada vegada major en percentatge per l’envelliment que està afectant a tot el país, necessiten habitatges amb serveis comuns, cases amables que protegeixin els seus habitants.

El projecte Canónigos per a gent jove, l’aposta de la Casa Mirador del Valle o Vitápolis, urbanització per a sèniors, són part del timó de proa d’aquesta empresa, estudi, epicentre de les bones idees que avui coneixerem a fons conversant amb els seus protagonistes.

L’entrevista la trobareu publicada al darrer número de la revista TAG_92 del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.