Actualitat

Vés enrere

Homenatge als col·legiats pel seu 50è aniversari professional

imatge insígnies COAATT

Ahir, dimarts dia 15 de desembre de 2020, vam voler retre un petit homenatge, en reconeixement als col·legiats que enguany celebren els seus 50 anys de professió, on se’ls va fer entrega de les insígnies commemoratives, seguint les mesures de prevenció establertes per la COVID-19.

A més, tots els col·legiats homenatjats van rebre també una mascareta amb el logo del Col·legi.

Les insígnies han estat lliurades pel president del COAAT Tarragona, Adolf Quetcuti, la vicepresidenta, Yolanda Fernández, i el vocal de Patrimoni i Fundació COAATT, Marià Montoro.

El lliurament d’insígnies s’ha realitzat a la Sala d’Actes del COAATT, ja que, a causa de les restriccions sanitàries per a la prevenció de la COVID-19, enguany no s’ha pogut celebrar el tradicional sopar anual del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), un esdeveniment en el qual s’aprofitava per al lliurament anual d’aquestes distincions.

Els col·legiats homenatjats pel seu 50è aniversari professional, aquest any 2020, han sigut:

Juan Magre Cardona
Joan Alegret Vidal
Pere Vidiella Borras
Ángel Casas Sánchez
Francisco Tuero González
Antoni Roca Jordi
Eduardo Hernando Talo

 

           
               
           
               
           

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.