Actualitat

Vés enrere

Homenatge col·legiats 25è aniversari professional i Benvinguda nous col·legiats

imatge decorativa

Els dies 17 i 18 de desembre de 2020, vam continuar amb la celebració d’homenatges i reconeixements als nostres col·legiats i col·legiades. En aquest cas va tocar el torn als col·legiats i col·legiades que l’any 2020 han complert 25 anys de professió i també vam donar la benvinguda als nous col·legiats que s’han incorporat a la professió i han començat a formar part del nostre Col·legi.

Als col·legiats i col·legiades que enguany celebraven els seus 25 anys de professió, se’ls va fer entrega de les insígnies commemoratives, i als nous professionals col·legiats se’ls va fer entrega d’un casc d’obra i un metre amb el logotip del COAATT, a més de diverses publicacions tècniques. A més, tots els col·legiats homenatjats van rebre també una mascareta amb el logo del COAATT.

El lliurament d’insígnies s’ha realitzat a la Sala d’Actes del COAATT, ja que, a causa de les restriccions sanitàries per a la prevenció de la COVID-19, enguany no s’ha pogut celebrar el tradicional sopar anual del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), un esdeveniment en el qual s’aprofitava per al lliurament anual d’aquestes distincions.

Les insígnies han estat lliurades pel president del COAAT Tarragona, Adolf Quetcuti; la vicepresidenta, Yolanda Fernández; el secretari, Francesc Xavier Llorens; i el vocal de la Comissió Social del COAATT, Marc Anglès.

Els col·legiats homenatjats pel seu 25è aniversari professional, aquest any 2020, han sigut:

- Orlando Rubio Llaneza

- Carlos Bayona Bordas

- Antonia Lorente Molina

- Joan Manel Vives Papiol

- José Carlos Quero López

- Santiago Torredemer Tomás

- Cristina Gómez López

- M. Cristina Casabona Ferré

- Miquel Grifoll Vaquero

 

           
               
           
               
           

 

Els col·legiats als quals hem donat la benvinguda, aquest any 2020, han sigut:

- Marc Gené Genovès

- Javier Lozano Lozano

- David Pintaluba Vallvé

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.