Actualitat

Vés enrere

ICAEN ESMENA 14.351 CERTIFICATS

ICAEN ESMENA 14.351 CERTIFICATS D’EFICIÈNCIA ERRONIS

 

L’ICAEN ha enviat 14.351 etiquetes noves de certificació energètica d’edificis o habitatges per esmenar alguns errors.

Els errors s’havien detectat gràcies a les tasques de revisió i control del registre dutes a terme els darrers mesos.

Aquestes noves etiquetes solucionen les següents incidències:

  1. Aquelles etiquetes que en el número de registre tenien la referència cadastral enlloc de l’ID del tràmit de registre (un codi amb 8 o 9 dígits).
  2. Etiquetes que tenien la qualificació d’energia primària mal calculada atès que en les primeres etiquetes es va calcular amb una fórmula equivocada.
  3. Etiquetes on s’havia detectat una incoherència entre la qualificació de l’informe de certificació obtingut amb els programes reconeguts pel Ministeri (CALENER, CE3X, CE3...) i la qualificació enviada mitjançant el formulari de sol·licitud de l’ICAEN.
 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.