Actualitat

Vés enrere

Imports subvencionables dels fons Next Generation

imatge decorativa

Segons el que es defineix en l’article 34 del RD 852/2021, pel qual es regulen els programes d’ajuts en matèria de rehabilitació residencial i habitatge social del Plà de Recuperació, Transformació i Resiliència, cal tenir en compte què:

Quan el projecte de rehabilitació amb càrrec al Programa 5 hagi rebut subvenció per la redacció de projectes de rehabilitació, es descomptarà la quantitat que es percebi de la quantia de la subvenció del Programa 3. La determinació de la quantia màxima de l’ajut amb càrrec al Programa 3 es determinarà incloent el cost del projecte en la inversió subvencionable, i descomptant d’aquesta quantia  màxima, l’ajut que s’hagi concedit per dintre del Programa 5 per la redacció del  projecte.

Pel que fa a la subvenció del Llibre de l’Edifici, determinada pel Programa 5, és totalment subvencionable per aquest programa. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.