Actualitat

Vés enrere

Incorporació al Pla de Seguretat i Salut de les mesures preventives a adoptar a les obres front la COVID-19

imatge decorativa

S' ha publicat la Nota informativa (24.04.20) Relativa a la incorporación en el plan de seguridad y salud en el trabajo de las medidas a adoptar en las obras de construcción frente al riesgo de contagio por coronavirus SARS-CoV-2, emesa pel   Ministerio de Trabajo y Economía Social (Instituto Nacional de Seguridad y Salud en el Trabajo), que respon afirmativament a si les mesures sanitàries preventives front a la COVID-19 en les obres de construcció han d’incorporar-se en el Pla de Seguretat i Salut, i també a que han de ser aprovades pel Coordinador de Seguretat i Salut, i que cal fer-ne seguiment a través del Llibre d’Incidències.

En aquesta Nota, per tant, s’aclareix  el paper del Pla de Seguretat i el compliment i aprovació per part dels Coordinadors de Seguretat i Salut de les mesures afegides a causa de la COVID-19.


Igualment, s’han publicat també les noves Directrices de buenas prácticas en las obras de construcción, de data 26 d’abril de 2020 (que substitueixen les anteriors Orientaciones preventives frente al COVID-19 en las obres de construcción; les que van desaparèixer del web del INSST).

 A la pàgina web del CGATE, a l’apartat “Preguntas y Respuestas”, també podeu veure resumits aquests dos documents.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.