Actualitat

Vés enrere

INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE TÈCNICS HABILITATS

INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE TÈCNICS HABILITATS PER AL CERTIFICAT D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

 

Els col·legiats que es vulguin inscriure al registre de tècnics certificadors I QUE ENCARA NO HAGIN REALITZAT LA INSCRIPCIÓ, han d’omplir el següent formulari: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL REGISTRE DE TÈCNICS HABILITATS PER AL CERTIFICAT D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Juntament amb el Nº de col·legiat, s'informarà també del nom i cognoms, el DNI, l'adreça professional, la població, el codi postal, el telèfon i el correu electrònic, disponibles a la base de dades col·legial.

Les dades indicades a d’alt es mostraran al lloc web de l’Institut Català d’Energia i per tant és imprescindible acceptar les condicions per inscriure's.

 

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.