Actualitat

Vés enrere

Ja és efectiva la fusió entre PREMAAT i HNA

Imatge decorativa

El passat 4 de setembre de 2020, en l’article PREMAAT aprova canvis a curt termini, es va informar que tant PREMAAT com HNA (Hermandad Nacional de Arquitectos), en les seves respectives Assemblees Generals, havien aprovat la fusió per absorció entre HNA i PREMAAT, la qual ha estat efectiva el passat 8 de gener de 2021 amb la publicació de l’Orden Ministerial del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital que aprova dita fusió.

Durant aquests dies HNA-PREMAAT us envia un correu electrònic informant-vos de la nova situació:

 
- Incorporació del Plan Profesional de PREMAAT al Sistema de Previsión Personalizado (SPP) de HNA.
- Les avantatges del seu sistema prestacional.
- El fons acumulat actualitzat amb el tancament de l’any i la fusió.
- La quota mensual.

Per més informació podeu posar-vos en contacte amb HNA-PREMAAT (informacion@hna.es o 91 572 08 12) o al Col·legi (secretaria@apatgn.org)


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.