Actualitat

Vés enrere

Jornada Next Generation a la Cambra de la Propietat de Tarragona

imatge decorativa

El proper dimecres dia 1 de juny, el COAATT impartirà una jornada informativa a la Cambra de la Propietat de Tarragona, per assessorar als seus afiliats sobre els fons Next Generation.

Aquestes accions que realitza el COAATT com a Oficina Tècnica de Rehabilitació (OTR Tarragona) ajuden a potencial  la imatge del Col·legi i dels seus col·legiats i col·legiades i dona oportunitats als nostres tècnics a consolidar-se com a tècnics de capçalera assessorant i acompanyant a les comunitats de propietaris en el manteniment del seu edifici.

 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.