Actualitat

Vés enrere

L´App de gestió d´obres dels Arquitectes Tècnics

imatge decorativa

iOBRA és l’aplicatiu que ofereix el  COAATT per al seguiment de l’obra. Els darrers mesos s’ha notat un increment considerable d’usuaris que es donen d’alta al sistema, i que fan ús del programa que et permet portar sempre a sobre els llibres de control i seguiment de l’obra.

L’acord signat amb el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Girona, ha estat clau per donar un impuls al projecte que cada vegada té més usuaris,  en detriment del llibre d’incidències en paper, que a part de l’impacte ecològic i econòmic que suposa, limita la col·laboració a una presencia física dels usuaris.

Amb iOBRA tens totes les visites de les obres, el llibre d’obra i el llibre d’incidències en format digital i accessible des de qualsevol racó, per tu, i per totes les persones vinculades a l’obra.

Si encara no t’has donat d’alta, pots fer-ho en aquest link https://iobra.net/ca i si no coneixes tots els avantatges que t’ofereix, mira el vídeo de iOBRA i sortiràs de dubtes.

 

PROPERA JORNADA FORMATIVA "iOBRA: LA GESTIÓ DE L'OBRA A LA BUTXACA"

Data: Dimecres, 19 de juliol de 2023

Horari: de 13:00 a 14:00 hores

Jornada Gratuïta · Videoconferència online en directe

Més informació i inscripcions


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.