Actualitat

Vés enrere

L’arquitecte tècnic dona confiança en el procés constructiu

Imatge decorativa

L’arquitecte tècnic sap que de l’exercici de la professió se’n deriva una responsabilitat civil professional, per la qual ha de subscriure una assegurança de responsabilitat civil professional que doni la resposta necessària per a fer front a la responsabilitat exigida.

Però, l’arquitecte tècnic, també és coneixedor que la resta d’agents del procés constructiu també tenen responsabilitat durant l’execució i terminis posteriors establerts per llei, que poden marcar, i molt, la vida professional i personal de tots.

L’arquitecte tècnic dona confiança en el procés constructiu, perquè no només du a terme el treball professional contractat, sinó que va més enllà, com realitzar gestions administratives, d’assessorament, econòmiques, etc, que es puguin derivar del treball en qüestió.

Per aquest motiu, és important que l’arquitecte tècnic informi a la resta d’agents de la seva responsabilitat dins el procés constructiu i de la importància de subscriure una pòlissa de responsabilitat civil que doni  cobertura davant d’aquesta responsabilitat. És a dir, recomanar:

► Al promotor: pòlissa de RC promotor, pòlissa decennal i OCT.

En el cas de l’autopromotor, una RC d’autopromotor. És conegut que no és necessària la pòlissa Decennal ni OCT, però seria recomanable, que els tècnics informin a l’autopromotor que si vol vendre l’habitatge durant els 10 anys posteriors a la seva finalització, necessitarà per la seva venta la pòlissa de Decennal i OCT.

► Al constructor: pòlissa de RC general, pòlissa d’accidents segons conveni (si es té treballadors), pòlissa Tot Risc Construcció.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.