Actualitat

Vés enrere

L´Aula Virtual AT i La Factura Electrònica

imatge decorativa

Un nou servei del departament de formació us permetrà fer cursos 100% online.

Des del COAATT, i seguint amb la millora en la qualitat i quantitat de serveis, fa uns mesos hem estrenat una nova versió de la plataforma moodle. Aquesta aplicació ens dona molt de joc a l’hora de realitzar cursos, ja que a part del seguiment dels cursos presencials que portàvem temps fent amb la versió anterior, ens permet fer cursos 100% online.

Un dels objectius de la implementació de l’AULA AT, es que tots els col·legis i col·legiats que participen a la plataforma de videoconferències compartides, puguin ser usuaris de la mateixa plataforma i d’aquesta manera, optimitzem els recursos i podem rebre i oferir cursos que programin altres centres, i posar els nostres també a la seva disposició.

Des de Tarragona es coordinarà aquesta gestió de cursos, i per impulsar-la hem creat un curs sobre LA FACTURA ELECTRÒNICA que oferim gratuïtament, als col·legiats del COAATT .

Qualsevol col·legiat pot automatricular-se al curs a través d’aquest link LA FACTURA ELECTRÒNICA accedint al moodle (si no té accés previ) amb els seu NIF amb la lletra minúscula i el seu número de col·legiat.

Properament s’anirà ampliant i actualitzat el catàleg de cursos. Rebreu informació sobre cada una de les noves ofertes.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a formacio@apatgn.org o trucar al 977.21.27.99 (ext 6)


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.