Actualitat

Vés enrere

La càmera termogràfica, eina per a redactar informes

imatge decorativa

El COAATT té a disposició dels col·legiats una càmera termogràfica.

La càmera termogràfica és una eina molt útil en el camp de la construcció, per la seva facilitat d’ús, i per la forma senzilla com pots obtenir les fotos tèrmiques al costat de les fotos físiques de l’element que estiguis estudiant. Això et permet reconèixer de forma ràpida on es pot trobar la patologia que busques i fer una diagnosi ràpida i clara del que pot estar passant.

Però, de quines patologies ens pot informar?. Doncs de totes aquelles que comportin un canvi de temperatura en els elements que afecten.

Podem trobar deficiències en els aïllaments, fugues d’aigua, sobre escalfament en elements elèctrics, detecció de plagues de termites o altres. I ens facilita documentar un informe o dictamen i justificar la diagnosi que determini.

Per altra banda podem redactar els informes d’eficiència energètica amb criteri per poder establir unes mesures de millora que s’ajustin a les veritables necessitats de l’immoble.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.