Actualitat

Vés enrere

La forma de pagament per TPV Virtual es consolida al COAATT

Imatge decorativa

Avui, dia 20 de novembre de 2019, fa un any que es va posar en marxa el pagament per TPV Virtual dels registres/visats digitals. Una forma de pagament que els col·legiats estan fent ús cada cop més.

Els pagaments realitzats són completament segurs. Les dades personals i bancàries queden protegides i no són accessibles a persones no autoritzades, en cap moment del procés.

S' utilitza el TPV Virtual Redsys de Servired de manera que s'ofereix una resposta en temps real on line protegint al 100% les dades, no sent visibles pel COAATT.

 

El funcionament és molt fàcil i només cal seguir els següents passos:


 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.