Actualitat

Vés enrere

La OTR de l´Arquitectura Tècnica

imatge decorativa

En els darrers temps, la rehabilitació d’edificis d’habitatges ha estat el motor del sector, sobretot per la influència dels fons Next Generation i les subvencions que suposa. 

Des dels Col·legis de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya, tenim una OTR que és la que s’encarrega de revisar els projectes del Programa 3 i donar el certificat d’idoneitat per avançar amb la tramitació de les subvencions. 

Però a part d’això, la OTR és l’espai informatiu més extens. Disposa d’una web, amb tot un seguit de recursos, que són eines de suport per a la gestió de la subvenció. 
Hi pots trobar els vídeos de totes les sessions informatives que s’han anat realitzant des de la publicació de les subvencions; píndoles o petits vídeos de curta durada que són explicacions curtes de com tramitar cadascun dels programes; manuals i guies per a conèixer tot el contingut tècnic de les subvencions; aplicacions creades per a facilitar la redacció dels projectes; i un accés als links d’interès.

També hi veuràs publicats tots els cursos i formacions que es fan a l’entorn de les subvencions NG.

Hi ha un espai de consulta amb les FAQS o preguntes més freqüents i que de dona accés al telegram on es gestionen i debaten consultes i temes d’actualitat.

I també podràs accedir a un recull d’articles tècnics que s’han anat publicant a l’entorn de les subvencions.

Des de la mateixa web, tens un enllaç per a la tramitació de les subvencions, que et guia en tot el procés. 

Per poder-te donar d’alta a la OTR cal que siguis arquitecte tècnic col·legiat. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.