Actualitat

Vés enrere

La responsabilitat decennal: període molt llarg de temps

Imatge decorativa

Demà, 2 de desembre de 2022, és el termini màxim donat per MUSAAT per revisar la Pòlissa de Responsabilitat Civil Professional per l’any 2023, per si cal augmentar garantia, tancar l’exercici professional, revisar la prima a abonar, etc.

Recordeu la importància de tenir ben coberta la vostra responsabilitat civil professional:
- Durant l’execució de l’obra com el període de vigència de la decennal.
- Durant l’exercici en actiu com en la situació d’inactiu per jubilació o deixar d’exercir la professió.
- No hi ha treball “petit” ni “gran”, tots tenen la seva responsabilitat.

És important que, abans de prendre una decisió en ferm, s’estudiïn totes les possibilitats per tenir coberta la responsabilitat civil professional davant d’un sinistre que es pot presentar en qualsevol moment, ja que, sobretot, la responsabilitat decennal és un període molt llarg en el temps i, una decisió d’ara pot comportar importants conseqüències en un futur, tant personals com professionals, podent comprometre fins i tot el patrimoni personal i familiar.

El Col·legi resta a la vostra disposició per tal d’estudiar la situació individualitzada de cada col·legiat/da, al correu electrònic assegurcoaatt@apatgn.org o al telèfon 977.212.799 (ext. 113)


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.