Actualitat

Vés enrere

Les cinc raons per les quals has de fer una còpia de seguretat

Les cinc raons per les quals has de fer una còpia de seguretat

Fer una còpia de seguretat dels teus arxius i dades és una pràctica important per a tothom, ja sigui un particular o una empresa. A continuació, et detallem cinc raons per les quals fer còpies de seguretat és crucial:


1. Evitar la pèrdua de dades: Si mai es produeix un error del sistema, un atac de virus o un mal funcionament del hardware, les teves dades poden quedar perdudes per sempre si no tens una còpia de seguretat. Una còpia de seguretat t'ajuda a recuperar les teves dades i evitar la pèrdua permanent.

 

2. Protegir-te contra els atacs de ciberseguretat: Els atacs de ciberseguretat, com ara el ransomware, poden bloquejar l'accés a les teves dades o fins i tot eliminar-les. Si tens una còpia de seguretat, pots recuperar les teves dades sense haver de pagar un rescat als atacants.

 

3. Estalviar temps i diners: Si no tens una còpia de seguretat i es produeix una pèrdua de dades, podràs haver de pagar un cost molt elevat per intentar recuperar les dades perdudes. Això pot ser extremadament costós i requerir molts recursos. Amb una còpia de seguretat, podràs recuperar les teves dades més ràpidament i sense haver de gastar una fortuna.

 

4. Mantenir la continuïtat del negoci: Si treballes amb dades importants per a la teva empresa, una pèrdua de dades pot posar en perill la continuïtat del negoci. Una còpia de seguretat et permet mantenir-te en marxa fins que puguis solucionar el problema.

 

5. Tranquil·litat mental: Saber que tens una còpia de seguretat de les teves dades et proporciona tranquil·litat mental i seguretat en cas que passi alguna cosa inesperada amb el teu dispositiu o les teves dades. Saber que pots recuperar les teves dades et proporciona una gran tranquil·litat.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.