Actualitat

Vés enrere

Les subvencions ben cobertes

Imatge decorativa
Des del Col·legi s’ha reiterat diverses vegades que cal assegurar tots els tràmits que es realitzin per a un treball professional, és a dir, des del treball professional pròpiament com a tècnic, com de les gestions administratives, d’assessorament, econòmiques, etc, que es puguin derivar del treball en qüestió, ja que l’arquitecte tècnic transmet confiança al promotor per a què li gestioni tot.
 
Actualment, aquesta confiança es tradueix amb el projecte i execució de les obres de rehabilitació i la gestió de sol·licitud de la subvenció, concretament per les ajudes en matèria de rehabilitació residencial i habitatge social del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Reial Decret 853/2021, de 5 d'octubre).
 
Davant aquesta dualitat de responsabilitat, es recomana tenir subscrita una pòlissa de RC Professional amb:
 
Cobertura adequada pel treball professional a executar, tant durant l’execució de l’obra com la decennal, corresponent a la pòlissa RC professional A/AT/IE general subscrita.
 
Cobertura adequada per les gestions de la subvenció, corresponent a la pòlissa RC Professional A/AT/IE general subscrita amb la possibilitat d’ampliació de cobertura (2ª capa) per a la gestió de l’obtenció de subvencions dels Fons “Next Generation”, amb la finalitat de tenir una bona cobertura davant els perjudicis patrimonials que es puguin causar a un tercer degut a l’activitat de l’arquitecte tècnic d’haver actuat com agent o gestor rehabilitador única i exclusivament relatiu a l’obtenció de subvencions dels Fons “Next Generation”.
 

El Col·legi resta a la vostra disposició a: secretaria@apatgn.org


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.