Actualitat

Vés enrere

Llibre de l´Edifici existent

imatge decorativa

 

El Llibre de l’Edifici existent és un document imprescindible per a la gestió de les subvencions Next Generation.

El COAATT posa a la vostra disposició dos aplicatius que us ajudaran a gestionar aquest document d'una manera senzilla i pràctica.

 

Llibre de l’Edifici existent CATEB

Libro del Edificio existente CGATE

Libro de Edificio Existente Instituto Valenciano de la Edificación

 

És un aplicatiu que ens ofereixen des del Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona, al qual tenim un acord per accedir amb les condicions de col·legiat.

Per enregistrat-te cal introduir les teves dades i el número de col·legiat (TENIR EN COMPTE DE POSAR EL NÚMERO AMB 5 XIFRES,  O SIGUI POSANT 0 AL DAVANT SI EL NOSTRE NÚMERO ES DE MENYS DE 5 XIFRES)

  • El cost del llibre és de 42,96 € per als col·legiats/des.
  • L’aplicatiu està en català i en castellà.

És un aplicatiu que ens ofereix  el Consejo de Arquitectura Técnica.

Per enregistrar-te cal  el  número nacional de tècnic del Consejo, que si no el teniu el podeu sol·licitar a info@apatgn.org, o trucant a Secretaria COAATT (977.21.27.99 ext. 1)

  • El cost del llibre es de 19,36 € per als col·legiats/des.
  • L’aplicatiu està únicament en castellà.
Eina per fenerar el Llibre de l'edifici de nova construcció i el llibre de l'edifici existent. 

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.