Actualitat

Vés enrere

Malgrat la pandèmia, els Reis d´Orient arriben a La Muntanyeta i al COAATT

imatge decorativa

La Fundació COAATT , amb la col·laboració del COAATT, va acordar amb Ses Majestats els Reis d'Orient que, degut a la pandèmia que malauradament estem patint, per la seguretat de tots els nens i nenes i les seves famílies, així i com de tot el personal que se n’encarrega d’aquesta màgica celebració, enguany no podríem celebrar la Diada de Reis al COAATT com és tradició.

Aquest any no ens hem pogut trobar a la seu del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), però hem fet tot el possible per a fer arribar els regals a casa. Un regal pràctic i diferent que ajudarà a protegir de la Covid-19, als fills/filles i/o nets/netes dels col·legiats i col·legiades COAATT.

Ses Majestats els Reis d’Orient, van adreçar una carta a tots els fills/es i néts/es dels col·legiats/des al COAATT, en la qual se’ls hi explicava que aquest any s’han trobat amb una pandèmia a nivell mundial, que ha obligat a fer diferents les coses, motiu pel qual els Patges Reials, han fet l’esforç per tal que els nens no es quedessin sense regal, i han deixat a la seu del COAATT, unes bosses (veure fotografies), per als més petits, amb una moneda de xocolata i un kit per tal que després de les festes i d’haver menjar tants de dolços tenir unes dents ben sanes; els nens ja més grans s’han trobat dins la bossa material de protecció per a la Covid-19 per tal de vetllar per la seva salut.

  

 

De la mateixa manera, aquest any, els usuaris de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC Tarragona), que té la seu a La Muntanyeta, també van rebre els regals de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Per dissetè any consecutiu, des de la Fundació COAATT, es van entregar regals per a cadascun dels seus residents, que s’han trobat amb uns kits amb colònies, sabons d’ aromateràpia, etc., ja que els Reis Mags són molt presumits, així com un regal especial per al centre, adequat a les seves necessitats. Aquest any, els hi van portar tres butaques amb els seus corresponents reposapeus, per tal de facilitar l’activitat diària del centre.

  

 

Aquest any  ha sigut un any molt diferent i hem hagut de vetllar tant pels més grans com pels més petits de la casa, però prepareu-vos per a l’any vinent, perquè viurem aquesta Diada de Reis amb el doble d’entusiasme.

Des de La Fundació COAATT i el COAATT us agraïm la vostra participació i col·laboració en aquesta Diada de Reis tan atípica, i esperem que puguem celebrar moltes més Diades de Reis tots junts!.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.