Actualitat

Vés enrere

MANTENIMENT DE L'APARTOT 2014

 

Us informem que els col·legiats que vulguin gaudir de les actualitzacions de l'Apartot durant el 2014, han de sol·licitar-ho per correu electrònic a: informatica@apatgn.org

El preu del manteniment és de 55 euros + IVA.

Cal indicar que els col·legiats que tenen la versió Apartot 5.0, i mai han contractat el manteniment, podran gaudir de totes les modificacions dels darrers anys amb el preu del manteniment de l'any 2014.

Us informem que, per als usuaris de la versió 5.0 del programa AparTot que han contractat el manteniment per a 2014, teniu disponible, en el link que us oferim a continuació, una nova actualització (versió 5.4 de desembre de 2013).

http://www.aparellador.cat/index.php?action=detalle&modul=descargas&id_descarga=45&id_seccion=132

Seguiu les instruccions que acompanyen la descàrrega per realitzar l'actualització i, en cas de qualsevol consulta, no dubteu en contactar amb el col·legi de Girona:

Centre Col·legial d'Informàtica

Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona

Tel. 972 49 31 52 Fax 972 49 41 17

cci@aparellador.cat

 

NOTA IMPORTANT: Aquesta actualització requereix activació; tot i així, l'usuari podrà utilitzar el programa durant 20 dies abans d'activar-lo.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.