Actualitat

Vés enrere

Material de lloguer a cost "0"

imatge decorativa

El COAATT disposa de diferents aparells de mesura a disposició de tots els col·legiats.

Aquest any s’ha comprat nou material. Per una banda un enregistrador de CO2, que permet recopilar les dades del nivell de CO2 d’un espai durant un temps determinat i ens ho importa a un fitxer que podem descarregar amb format .xls  i ens permet analitzar la qualitat de l’aire de l’espai, amb o sense ocupació  a fi i efecte de prendre les mesures necessàries per optimitzar la qualitat de l’aire.

Per altre banda s’ha comprat un detector de canonades que ens proporciona informació de per on passa el cablejat metàl·lic d’una instal·lació i poder reproduir-ne el seu traçat sense necessitat de fer cates o altres intervencions.

També teniu a la vostra disposició la càmera termogràfica, per fer estudis de la transmissió de calor en espais ocults

A fi de donar a conèixer aquest material i de millorar el servei que oferim als col·legiats, hem llençat una campanya per potenciar el lloguer d’equips, que consta en que si el tècnic visa un informe o treball amb les dades obtingudes a partir del material llogat, li descomptem dels drets d’intervenció el preu del lloguer dels dos primers dies.

 

    dia extra
Enresgistrador de CO2  5 dies 5€ 10€
Detector de canonades 2 dies 30€ 60€
Càmera Termogràfica 2 dies 30€ 60€
Metro Làser 2 dies 5€ 10€
Taquímetre 2 dies 10 16€
Nivell òptic 2 dies 5€ 10€
Sonòmetre 2 dies 5€ 10€
Tecómetre 2 dies 5€ 10€

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.