Actualitat

Vés enrere

Modificació Decret Next Generation

imatge decorativa

El passat 3 d'octubre es publica una modificació de la Resolució DSO/825/2022, de 22 de març, per tal de facilitar al ciutadà la presentació de sol·licituds corresponents al Programa 3 d'ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell d'edifici i al Programa 5 d'ajuts a l'elaboració del llibre de l'edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació.

Les modificacións afecten al punt 5, referent al termini i forma de presentació de les sol·licituds; al punt 12 referent als organs compenents i als terminis; i s'afegeix el punt 16 referent al conflicte d'interessos. També s'incorporen modificacions a l'Annex 1 i a l'Annex 3.

En el següent enllaç podeu llegir el text complert de la resolució:


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.