Actualitat

Vés enrere

Modificacions a la plataforma de serveis telemàtics

imatge decorativa

En la mesura que la plataforma de serveis telemàtics ha incorporat millores successives i noves opcions en la forma de pagament de les despeses de gestió de prestació de serveis, s’han incorporat canvis en la seva utilització per assegurar el seu correcte funcionament:

- En primer lloc i per tal de valorar adequadament l’ import dels informes de transmissió, s’ha afegit un nou punt de validació a la plataforma de serveis telemàtics. Quan s’enviï un informe de transmissió cal triar la intervenció número 71 i marcar el punt de validació.

- En el cas de l’enviament conjunt d’un certificat d’habitabilitat més un certificat d’eficiència, cal enviar-ho amb el codi 76 i afegir a observacions que es tracte d’aquest tipus de treball. Aquesta forma d’enviament sols s’admet si tots dos documents s’envien conjuntament.

- És imprescindible indicar la superfície d’actuació i el pressupost d’execució de les obres a les intervencions relatives a qualsevol tipus d’obra nova, rehabilitació o urbanització. Totes les notes d’encàrrec d’aquests tipus de treball: treballs de seguretat, projecte i/o direcció, control de qualitat, memòries valorades i relacions valorades, i les col·laboracions i consultes tècniques; han d’informar com a camp obligatori els m² on s’intervé i el pressupost d’execució de l’obra, per de fer els càlculs automàtics de forma correcta.

- Quan el projecte no està fet pel col·legiat caldrà que aquest aporti la documentació necessària per a la comprovació de la superfície d’intervenció i el pressupost de l’obra.

- També es modifiquen les despeses de gestió relaciones amb la coordinació de seguretat. S’amplia el descompte que fins ara s’aplicava a les coordinacions de seguretat exclusives en obres de rehabilitació i que ara s’aplicarà en qualsevol cas, sigui o no la única intervenció que el col·legiat realitzi a l’obra de rehabilitació en concret.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.