Actualitat

Vés enrere

Navegar per internet amb seguretat

Imatge decorativa

Tenir una bona cobertura per a l’exercici professional és important, però igual o més és protegir la nostra seguretat i privacitat quan treballem a través d’internet.

Avui dia hi ha un gran trànsit de dades en les xarxes socials, tant sigui consultar informació com publicar fotografies o comprar online, i s’ha de ser conscient dels riscos que això pot suposar per la nostra seguretat i privacitat.

Davant d’aquests riscos, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades ha realitzat conjuntament amb l’Institut Nacional de Ciberseguretat una publicació, Privacidad y Seguridad en Internet, en la qual el seu objectiu és:

- Promoure l’ús segur i responsable d’internet.

- Explicar els riscos als quals estem exposats.

- Proporcionar les pautes necessàries per a obtenir el màxim benefici dels serveis sense comprometre la nostra seguretat i privacitat, com poden ser:

. Tenir contrasenyes robustes.
. Fer còpies de seguretat.
. Consells per a comprar en línia.
. Com evitar els programes maliciosos.
. Aspectes de privacitat en xarxes socials i serveis en el núvol.
. Mediació parental, etc.

I amb la finalitat d’obtenir el màxim rendiment dels serveis que s’ofereixen en les xarxes socials sense comprometre la nostra seguretat i privacitat.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.