Actualitat

Vés enrere

Next Generation. Documents de suport

Imatge decorativa

Next Generation. Documents de suport, guies i manuals, marc legal

Recordeu que els col·legiats i col·legiades COAATT disposeu d’un espai dins el web del col·legi, especialment enfocat a ajudar als professionals que intervenen o volen intervenir a la tramitació dels ajuts a la rehabilitació energètica.

L’accés a la informació i recursos disponibles els trobareu a l’apartat d’ Àrea Tècnica, dins l’espai destinat a "Subvencions i ajuts".

 

 

L’espai "Subvencions" està dissenyat per albergar un recull d’informació publicat des del Col·legi. Especificacions, aclariments o consultes a l’administració, sobre els programes 3, 4 i 5, especificacions tècniques de treball amb l’eina CE3X, i consideracions importants del diferents tràmits.

L’apartat de "Subvencions i ajuts", dins l'apartat 'Recursos documentals', recopila propostes de documents, accés a eines d’ajut per a la redacció de l’estudi de residus o la justificació d’un procés circular dels residus. Incorpora també fitxes sobre els diferents tràmits, guies, manuals i el marc legal reguladors dels ajuts.

 


 

La creació  d’aquest dos punts d’informació, pretén aglutinar el màxim d’eines, documents i informació disponibles, amb l’objectiu d’oferir informació i indicacions actualitzades i revisades, per ajudar als col·legiats i col·legiades que participin en l’estudi i gestió dels ajuts.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al manteniment de la sessió i poder medir de forma anònima la navegació que es realitza a la nostra web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. ​També es considera que accepteu el seu ús si feu clic a qualsevol botó, a la casella de verificació o a qualsevol enllaç, si descarregueu contingut o bé si desplaceu la pàgina. ​En qualsevol cas pot saber més sobre la nostra política de cookies, i com deshabilitar o desactivar les mateixes d’acord amb la informació mostrada aquí.